Vi drog på hundutställning.

För några dagar sen så packade vi in Tindra vår isländska fårhund och åkte på en inoff utställning som dom arrangerade här hemma. Det hade regnat hela dagen innan så det var verkligen dygnblött. 

(null)Vi var väldigt optimistiska när det kom till hur lång tid de skulle ta, vi åkte så att vi var där staxt före tio på förmiddagen och vår Tindra var 17e hunden ut i ringen, så vi hade beräknat att vara klara vid elva snåret, men så blev de inte riktigt, när klockan började närma sig två så var det äntligen hennes tur. Vid det här laget var vi både blöta och kalla och till och med en isländsk fårhund var lagomt uttråkad. 
Låter bilderna tala sitt tydliga språk 😃

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Men när det äntligen var dax för deras tur att gå in i ringen så gjorde dom det så bra, Moa var lite nervös precis innan det var deras tur men det märkte man absolut inte när hon väl gick in, då skuttade hon runt i ringen som om hon inte hade gjort annat. Det var Tindras andra utställning men även hon sprang runt i ringen som om hon inte gjort annat, samspelet mellan dessa två är helt magiskt att se. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Och resultatet lät inte vänta på sig, mycket fin kritik och lov ord inför framtiden gjorde att min tös sträckte på sig och lyste upp den gråa kalla dagen. 

(null)

(null)

Så rolig dag hade vi iaf trotts att det var blött och kallt! 

Önskar er en super härlig dag/kväll 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Följ med vår stora familj bestående av jag (Angelika),min sambo Emil och våra 5barn Moa,Ida,Alvin,Tilda,Alvin och minstingen Maija. Vi bor på en bondgård med allt vad det innebär, här får ni hänga med på allt mellan himmel och jord.

RSS 2.0