Hej alla underbara människor!

Hejsan alla fina läsare! 
Det var ett tag sedan jag skrev något på bloggen nu, dagarna bara rullar på och tittar man ut genom fönster så har årstiderna bytt av varandra. Sist jag skrev var det höst och sen har hela vintern gått och nu börjar äntligen vintern att släppa taget, snön börjar smälta och fåglarna kommer tillbaks HÄRLIGT. 

I dessa svåra tider som vi befinner oss i nu med COVID-19 så gäller det att hålla humöret och hoppet uppe, man får lära sig att hitta det där små ljusglimtarna och leva på dom. 
Vi möts dagligen av fakta och nyheter om detta, men ibland blir det bara för mycket, så då får man stänga av och gå ut i naturen en stund och bara vara. 
Hur gör ni när ni känner att det blir för mycket? 

Jag försöker iaf att hitta något positivt varje dag och försöka behålla den känslan, för nån gång så kommer allt att återgå till de normala och då är vi redo, redo för livet! 
Visst kan det vara jobbigt att vara i isolering mm men man måste tänker på alla andra människor, ring dina anhöriga och fråga hur det är mm, för dej är det kanske bara ett samtal, men för den som sitter ensam så kan det vara det bästa på hela dagen. 

Sprid kärlek i ställer för hat, det kommer man långt med och jag tror att det ger ringar på vattnet! 
Med godhet kan du besegra Onska och hat.

Djuren blir extra viktiga för mig i sånna här tider, vi går på långa härliga skogspromenader  och bara njuter in den härliga vår solen och även fast det blåser kallt så man blir blå så värmer solens strålar! 

Hoppas att allt är bra med er och att ni får vara friska! Ta hand om er själva och alla med människor och sprid kärlek 💓 
För alla mår bra av kärlek!! 

Ha de så gott!! 

bondemamman.blogg.se

Följ med vår stora familj bestående av jag (Angelika),min sambo Emil och våra 5barn Moa,Ida,Alvin,Tilda,Alvin och minstingen Maija. Vi bor på en bondgård med allt vad det innebär, här får ni hänga med på allt mellan himmel och jord.

RSS 2.0