Utflykt på tivoli med 5 barn!

Idag tog hela familjen och åkte in till stora staden för att gå på tivoli som är på besök. 
Efter en massa stök och bök som det kan bli när hela familjen ska iväg på tur, med fem barn kan det bli lite stök innan alla sitter färdiga i bilen, frukosten ska intas och kläder ska på och grejor ska packas. Men som sagt efter lite om och men så var vi äntligen på väg! 
Väl inne i stora staden så möter vi upp med fastrar med deras respektive och kusiner. Barnen är laddade till tänderna! 

Vår äldsta dotter och hennes äldsta kusin bestämde sig för att åka virvelvinden, dom fick även med sig några av fastrarna. Sedan såg man inte mycket av dom två på hela dagen, det visade sig vara så roligt att dom åkte om och om igen hela dagen lång! 

Den minsta i familjen var för liten så hon åkte mest vagn hela dagen, så nöjd liten tjej vi har. Hon provsmakade några chips! 

De andra tre barnen och deras kusiner tog och åkte lite av varje, Alvins favorit var nog bilarna, han åkte dom om och om igen! 

(null)

Tilda hittade en karusell som hon verkligen älskade, jag skojar inte om jag säger att hon säkert åkte den 40 gånger, det var en karusell som såg ut som ett tåg fast med ankor. 

(null)

Denna karusell åkte hon om och om igen, dom dom jobbade på tivolit var så gulliga, då hon i princip satt i den hela dagen så medans med inte var någon kö så fortsatte han att köra karusellen runt runt tills det kom någon annan som ville åka, för att sedan köra några varv så att de övriga fick hoppa av, medans Tilda satt kvar och åkte varv efter varv❤️
(null)

Hon lyckades även få med sig storebror Alvin och kusinen Ronja på något varv i favorit karusellen! 

(null)

En helt fantastisk dag, men som vanligt så tar man alldeles för lite kort, då man inte kan vara på alla ställen samtidigt. 
Självklart blev det även några godsaker, som chips, sockervadd mm 

Dagen avslutades inte förens det blivit kväll, nästan 7 timmar blev det på tivolit. 
Även pappan i familjen åkte några karuseller, vilket jag tror uppskakades av de äldre barnen.  Jag åker inte karusell, jag blir åksjuk, så jag besökte ett Frozen hus, lite som lustiga huset men de mindre barnen, det fick räcka för mig. 

Höjdpunkten på dagen enligt Tilda var när hon fick köpa sin efterlängtade Greta gris ballong som hon hade spanat in hela dagen, men vi sagt att vi skulle köpa den när vi åkte hem för att slippa hålla reda på ytterligare en sak och nu hade den stunden kommit. En överlycklig tjej som skuttar fram med sin ballong. 

(null)

Nu har vi landat hemma och barnen är trötta efter en super rolig dag! 
Dock fick vi bara med oss 4 barn hem då Moa ville sova hos kusin Rasmus. Misstänker att vi har 5 nöjda barn, trötta men nöjda med dagen! 

bondemamman.blogg.se

Följ med vår stora familj bestående av jag (Angelika),min sambo Emil och våra 5barn Moa,Ida,Alvin,Tilda,Alvin och minstingen Maija. Vi bor på en bondgård med allt vad det innebär, här får ni hänga med på allt mellan himmel och jord.

RSS 2.0