✨ Rabattkod ✨

Jag har som rubriken antyder fixat en grym rabattkod till er, denna rabattkod vände sig till dej som har barn eller som känner någon som har barn, det är den perfekta gåvan för alla tillfällen helt enkelt. 

✨Twistshake ✨

Detta företag har en massa bra produkter, allt från nappflaskor till badrockar, jag kan garantera att det finns något för alla och vilken blir din personliga favorit ? 

✨ Nappflaskor 
Dessa finns i en mängd olika färger och det är så smart så att det finns ett paket med flaskor i olika storlekar och du väljer själv färger och det blir billigare än om du skulle köpa varje flaska var för sig. Deras flaskor finns i tre olika storlekar 180ml , 260ml och 330ml. 
Deras flaskor är anti-kolik som motverkar kolik 
med luftventil och mixernät. BPA-fri. Mjuk och rund dinapp. Bred flaskhals. Svensk design. 
(null)

Min personliga favorit är flaskan som är i metall, den håller drycken varm eller kall längre, jag brukar ge mina barn dricka i dom på sommaren, då håller sig drycken kall mycket längre. Dessa flaskor har även ett grymt snyggt tryck eller vad säger ni om dessa godingar ? 
(null)

(null)

(null)


✨ textilier. 
Twistshake har inte bara nappflaskor och tallrikar dom har även textilier i massor med härliga tryck, morgonrockar, dregglisar och filtar. Morgonrockarna är verkligen super mysiga och något som barnen kan mysa i efter badet/duschen och deras filtar är den självklara kompisen, så mjuk och go.  (null)

Men det tar inte slut där, twistshake har även gosar och dom har ett paket som kallas för bästis och där får du ett perfekt paket bestående av en skallra, snuttefilt och en nalle, även dessa finns i en mängd olika färgen och föreställer olika djur, så otroligt gulliga och den perfekta presenten att ge bort eller köpa till ditt eget barn.  (null)

Men trodde ni att det var allt ? 
Nej nej lång ifrån, på twistshake så försöker man underlätta så mycket de går för oss småbarns föräldrar och dom har tagit fram en 

Sterilisator och den är super lätt att använda och är smart produkt som steriliserar nappar, flaskor och andra saker som man vill hålla rena  med hjälp av naturligt ånga och den håller innehållet sterilt i 12 timmar 
(null)


 Rabattkod : BBANGELIKA 
Ger er 50%+15% = 65% Rabatt och denna kod gäller hela oktober ut. 
Så passa på att handla just dina favoriter! 

Önskar er en bra dag’!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Följ med vår stora familj bestående av jag (Angelika),min sambo Emil och våra 5barn Moa,Ida,Alvin,Tilda,Alvin och minstingen Maija. Vi bor på en bondgård med allt vad det innebär, här får ni hänga med på allt mellan himmel och jord.

RSS 2.0