Tre tårtkalas på en vecka...

Så var det dax för det tredje fördelsedagsbarnet att fylla år❤️
Den 24/8 så fyllde våran Ida år, hon fyllde 9år. 
Herregud vad åren springer iväg! Nu går hon i tredje klass! 
Ida ville ha en köpt tårta och den skulle vara från Ica maxi, sagt och gjort det var bara att åka in och köpa en tårta. 

Dagen började med att vi gjorde i ordning Idas paket och gjorde en frukost bricka då vi skulle överraska henne med fika på sängen, alla var med i förberedelsens och det tassades runt i köket för att hon inte skulle vakna, en fick bära brickan med te, smörgås, kaneläpplen och saft vi andra fick bära paketen och Maija, när vi gick uppför trappen så sjöng vi ja må du leva för fulla halsar, vi sjunger nog heller än bra 😊. 
Men det är ju tanken som räknas eller hur ? 
Ida blev iaf glad över vår överraskning och det är ju huvudsaken! 

(null)

Bilder på Ida ❤️

Det vart en lyckad födelsedag och det är ju det som i slutändan räknas, jag tycket att det är viktigt med familje tid, vilka presenter dom får spelar mindre roll ju äldre dom blir, det som är viktigast är att försöka skapa känslan av att det är deras dag, nu får ju våra barn höra att dom är älskade och speciella varje dag, men det är ändå viktigt att dom får känns att just denna dag är MIN. 

Det var allt för denna gång! 
Ha det så gott alla fina ❤️



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Följ med vår stora familj bestående av jag (Angelika),min sambo Emil och våra 5barn Moa,Ida,Alvin,Tilda,Alvin och minstingen Maija. Vi bor på en bondgård med allt vad det innebär, här får ni hänga med på allt mellan himmel och jord.

RSS 2.0