Remiss till Frejabarnmoskorna!

Igår var det dax för ett nytt besök hos barnmorskan, tänk att vi redan är i vecka 25. Vi tog alla prover och mitt järnvärde och mina jörndepåer är urdåliga. Detta trots behandling! Läkaren skulle kolla på proverna närmare så fick vi se sen hur vi gick vidare! Vi lyssnade även på bebisens hjärtljud! Myssss!!
Allt såg bra ut och bebisen växer som den ska. Nya prover och nytt besök om ca 4veckor! 
(null)

Vi pratade även lite om kommande förlossning och jag har tidigare nämt att jag önskar kejsarsnitt, pga de kompilationer som var vid förra, igår skickades en remiss till frejabarnmoskan som skulle kalla oss till ett möte för att gå igenom allt! Dock tyckte min barnmorska att det i mitt fall var självklart och hon trodde att vi skulle få träffa en läkare på en gång, men detta får vi se. Dom skulle ta kontakt med oss! 

Ni andra som har gjort kejsarsnitt, hur gick hela processen till? Fick ni lämpa mycket för att få ert snitt? Av vilken andledning fick ni ert snitt? 

(null)
Önskar er en fin dag! 

Malin
2018-09-13 @ 15:45:23

Han vägrade snurra runt och lägga sig neråt och jag öppnade mig inte för fem öre trots att de testade alla medel som fanns. Så efter 3 dagar i värkar så sa jag att jag ville ha KS. Tog en timme sen kom läkaren tillbaka och sa i em blir de KS. Det var nog den lättaste biten av allt haha

Svar: Okey. Jobbigt att behöva stå ut med ett värkarbete i tre dagar! Skönt att du fick ett snitt till slut. Mitt snitt kommer att vara ett planerar snitt, detta pga av komplikationer vid förra förlossningen och brist på förtroende hos förlossningen, då jag fick föda min dotter själv, utan att det fanns någon personal närvarade i rummet och journalen uppdaterades i efterhand mm. Igår skickades en remiss till dom så får vi se hur det går!
Angelika Eriksson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Livet på en gård och jobbet som bonde både på gott och ont,vardagen med 4 barn och mina tibetanska mastiffer, livspussel och allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0