Tack Joakim Lundell, du är en fin människa!


Jag såg för ett par dagar sedan ett klipp på Youtube. 
Jag brukar inte kolla så mycket på youtube men två av mina barn är väldigt stora fans av just Jocke och Jonas kanal, så dom skulle visa mig ett klipp och i detta klipp så skulle Jocke tatuera sig och dom hade ett nytt koncept på kanalen, "do you rather" kallar dom det och det går ut på att deltagarna i gruppen ger turas om att ge varandra två stycken mindre trevliga utmaningar, sen får han/hon som blivit vald välja mellan dessa, just denna gång skulle han som blivit utvald välja mellan att tatuera in en räv bakom örat eller tatuera in MALAKA på valfritt ställe på kroppen. 
Den utvalde valde att tatuera in MALAKA på foten. 
Känns dom att denna utmaning gick något över styr, eftersom att detta kommer ju att sitta fast på kroppen förevigt. Men det är ett stort underhållsvärde i detta och det är faktisk roligt att titta på! 

(null)

Mina döttrar förklarade då att Jocke och Jonna skulle ladda upp ett klipp om dagen tills att dom hade flyttat in i sitt nya hus. Ganska korta klipp, vilket passar mig och mitt minne, ni som läst min blogg tidigare vet vad jag menar. Men just i detta klipp så var det ett väldigt viktigt budskap, att alla duger som dom är och att man får vara precis som man är, man ska inte ska ändra sig för någon annans skull.

Vill bara säga tack till dej Joakim Lundell för allt de fina du gör för alla och att du får alla att känna sig värdefull och att man duger som man är, precis som man är. Om de fanns flera som du, så skulle de se mycket annorlunda ut! Tack !


(null)
Tack för det du gör, tack för att du går emot alla normer och visar att man duger precis som man är! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Livet på en gård och jobbet som bonde både på gott och ont,vardagen med 4 barn och mina tibetanska mastiffer, livspussel och allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0