Varför sparka på dom människor som redan ligger?

Har länge på avstånd följa debatten ang hur försäkringskassan nekar sjukintyg,då även bra och relevanta intyg. 
Läkarna som träffar sina patienter gör bedömningen att dom bör vara sjukskrivna på heltid, halvtid osv pga att just arbetsförmågan är nedsatt pga sjukdom. Läkarna har ju faktist x antal år i utbildning och oftast i yrket, så man tycker ju att deras bedömning borde väga rätt så tungt, men så är alltså inte fallet, nej handläggarna på försäkringskassan beslutar att patienten är arbetsför och då tar dom ofta hjälp av sina medicinska experter för att tolka läkarintygen, denna expert är alltså anställd av försäkringskassan, oj vad opartiskt de blev, eller så inte! Och kvar står då en förtvivlad patient och en frustrerad läkare! 

Hur länge ska detta får fortsätta ? 
Regeringen och försäkringskassan vill minska sjukskrivningarna, men är detta verkligen rätt sätt att gå? 
Att driva sjuka människor till Arbetsförmedlingen där dom ändå inte är välkomna pga att dom är sjuka och därmed inte arbetsför. 
Man hamnar mellan dom berömda stolarna. 
Detta har nyligen drabbat mig, jag befinner mig just nu i stormens öga vid min kamp mot Försäkringskasan, min läkare är frustrerad över att ständigt måsta komma med kompliteringar och förtydliganden till höger och vänster och mitt mående blir ju inte direkt bättre av detta, jag ska undvika stress, då jag förnärvarande inte klara av de alls! 
Detta maktmissbruk måste få ett stopp nu!!!  (null)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Livet på en gård och jobbet som bonde både på gott och ont,vardagen med 4 barn och mina tibetanska mastiffer, livspussel och allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0