Nu är det officiellt höst.

Denna vecka har vi haft lov från skola och dagis, vi har också firat våran Moa som fyllde 10år den 30/10. 
Vi firade dagen med paket och fika, vi gjorde slime och på eftermiddagen gjorde jag kola popcorn, vilket var uppskattat hos de större barnen, minstingen Tilda var dock lite skeptisk mot de och vägrade därför att smaka! 

Vill ni ha receptet på kola popcorn så länkar jag de jag använde här nedan: 

https://www.coop.se/recept/kola-popcorn/

Jag smakade och jag tyckte de var helt okey, dock för söta för min smak! Men det är jättelätt att göra och de går super fort! 

På torsdag bestämde de större tjejerna att dom skulle åka till faster Camilla och kusinerna Anders och Charlie och vi hämtade dom idag! 
Så vi har haft två barn hemma från i torsdags eftermiddag. Så vad har vi gjort, slappat och tagit de lugnt ? NEJ skulle verkligen inte tro de, vi mockade ut fårens ligghall och hämtade spån och ströade upp, hämtade hem tackorna som fortfarande var på betet, flytta ihop tackor och tacklamm och sätta i öronmärkern på de lamm som saknade. Kort sagt har vi haft fullt upp. Förra helgen tog vi hem hästarna från betet, så nu har vi alla djuren hemma inför vintern! 

Vädret är ju en gåta, vi är nu inne i november och vi har plusgrader och regn, det var ju kallt nån dag vilket resulterade i att det nu är is gator precis överallt, detta är mindre kul. Då får man sanda sanda sanda! 

Det var lite ut vår vecka! Hoppas att ni har haft en toppen vecka! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Livet på en gård och jobbet som bonde både på gott och ont,vardagen med 4 barn och mina tibetanska mastiffer, livspussel och allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0