Besök hos logopeden!

Igår var det dax för Alvin att träffa en logoped och göra diverse undersökningar och dom passade även på att göra en hörsel undersökning då BVC sköterskan trodde/tyckte att han var döv. Men döv det var han då inte, han hörde utmärkt och inte tyckte hon att de var något fel på hans tal heller, visst han talade inte rent, men han är bara 4 år och man förstod fullgott vad han sa. Hon frågade om vi föräldrar kände någon oro inför hans utveckling, men det gör vi inte och hon sa då att de hon kunde erbjuda var att gå 5-6 gånger på habiliteringen så att han kunde få lite extra hjälp för att sedan bollas över till förskolan igen, vi sa att vi gärna provade detta om hon ansåg att detta var nödvändigt, vilket hon egentligen inte gjorde, men det var det som fanns att erbjuda. Vi pratade även mycket om hur det var på förskolan och om dom kände någon oro inför hans utveckling, vilket dom inte heller gör, vi har en öppen och ärlig dialog med alla i personalen. 

Nu skulle ju tyvärr logopeden som vi träffade gå i pension så nästa gång får vi träffa någon annan! 

(null)

Älskade underbara unge som jag älskar dej! ❤️

Efter besöket på sjukhuset så gick vi på stan en sväng och fönster shoppade, de tyckte både Alvin och Tilda var super kul. Det fanns så mycket spännande att titta på! 
Sen var det dax att styra kosan hemåt! 
Ett läkarbesök som gick super bra och nöjda barn som fick kolla runt på stan! 
Nu hoppas vi att även mitt läkarbesök i morgon går bra, men det är en helt annan historia! 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Livet på en gård och jobbet som bonde både på gott och ont,vardagen med 4 barn och mina tibetanska mastiffer, livspussel och allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0