Äntligen har solen kommit till Norrland!

Äntligen, äntligen har vi haft några riktigt fina dagar i Jämtland. Solen skiner och värmer rikligt på dagarna och i solen kan de faktist bli 15 grader varmt!! HÄRLIGT! 
På nätterna har vi dock fortfarande -20. 

Men på dagarna får man en känsla av att våren är på väg, fåglarna kvitter och solens varma strålar är som balsam för skälen! 

Två av mina små troll och deras trogna vapendragare Hjördis, den isländska fårhunden, eller ska vi säga ishunden ? har i dagarna antagit utmaningen att få ner alla istappar som finns precis överallt, härliga dagar ute har vi på eftermiddagarna. 
Moa petar ner de istappar som dom inte når med händerna och Alvin ger dom till Hjördis som glatt äter dom som isglass! 
(null)

Men när solen går ner så blir de snabbt kallare ute och då passar vi på att mysa inne i väntan på middagen! 
Tilda myser för fulla muggar, noga vaktad av Vilja, den tibetanska mastiffen, Tilda är "hennes" människovalp, hon håller alltid ett vakande öga på Tilda och det spelar ingen roll vart Tilda befinner sig, så kan man alltid hitta en Vilja bredvid henne, tillsynes sovande,men vid mista ljud är hon snabbt redo att vakta sin människa, precis som hon är menad att göra och något som finns med i hennes gener sen flera generationer tillbaka, precis likt sina förfäder i de forna Tibet gör dagligen, en ur hund med hjärtat på rätta stället, men när det gäller så vet hon precis vad hon ska göra! 

Tryggare kan ingen vara❤️
(null)

Vilja valde sin människa redan när Tilda var pytte liten! 

(null)

Nu håller de äldre barnen på att räkna ner mot påsklov. Men det ska hinnas med mycket innan dess! 
Sen står de inte på förens det är sommarlov, det går så fort, snälla stanna tiden ❤️

Hoppas att ni oxå får njuta av solens vackra strålar och fina dagar! 
❤️ /A Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bondemamman.blogg.se

Livet på en gård och jobbet som bonde både på gott och ont,vardagen med 4 barn och mina tibetanska mastiffer, livspussel och allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0